Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Majestic 4* este un hotel exclusivist construit in stilul arhitectural traditional, dar cu facilitati moderne. Hotelul a fost renovat in 2008.Localizare
Hotelul Majestic se află la câteva minute de plaja cu nisip, la 7 km de capitală, Zante Town, și la 5 km de aeroport. Situat în centrul stațiunii Laganas, cea mai animată și importantă stațiune din Zakynthos, vă puteți bucura de viața intensă de noapte cu cluburi, baruri și restaurante.

Facilitati hotel
Hotelul Majestic oferă oaspeților săi personal multilingv, recepție 24 h, restaurant, bar, bar la piscină, cafenea, lobby, lift, piscină exterioară cu șezlonguri gratuite, centru Spa (masaj, saună, jacuzzi, sală de gimnastică, salon de înfrumuseţare, coafor), conexiune la internet (contra cost, 2 euro/h), grădină frumos amenajată, centru de închiriere mașini, parcare privată gratuită. Piscină în aer liber, loc de joacă.

Plaja
Plaja publică este cu nisip fin, iar intrarea în mare lină. Șezlongurile și umbrelele sunt contra cost (aproximativ 8 euro/ set, 2 șezlonguri și o umbrelă).

Facilitati camere
Hotelul Majestic dispune de camere duble, triple, cvadruple și superioare de familie. Toate camerele sunt spațioase, decorate modern și complet echipate astfel încât să ofere oaspeților confort maxim: balcon cu vedere la piscină sau la stațiune, baie proprie cu duș sau cadă, TV prin satelit, aer condiționat (gratuit), telefon direct, seif (contra cost, 20 euro/săptămână), minifrigider (gratuit) și acces la internet (contra cost, 2 euro/h). Camerele standard au o suprafață de 23 mp.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.