Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BEST WESTERN ZANTE PARK


Descriere

Hotelul situat intr-o zona linistita a statiunii Laganas, in timpul noptii capata un farmec aparte sub lumina lunii si a felinarelor interioare, cu marea zarindu-se difuz in fundal. Pentru o vacanta ideala, hotelul dispune de spatii de cazare mari, luminoase si confortabile si de o piscina special amenajata pentru a intregi frumusetea peisajului. Localizare
Zante Park Hotel este situat într-o zonă mai liniștită a stațiunii Laganas, la câteva minute de centrul stațiunii Laganas, 5 km de aeroport și 7 km de cosmopolitul Zante Town. La numai 350 m de hotel veți găsi o superbă plajă cu nisip fin și apă cristalină.

Facilitati camere
Toate camerele sunt spațioase, dotate cu telefon direct, televizor, minibar, aer condiționat, seif (contra cost), baie proprie, uscător de păr, balcon sau terasă, Wifi gratuit.

Facilitati hotel
Hotelul dispune de piscină exterioară, restaurant cu specific internațional și grecesc, cocktail bar, snack bar, bar la piscină, parcare proprie, facilități pentru persoanele cu dizabilități, room service, lounge cu Tv satelit, sală de fitness, exchange, business center, servicii de secretariat, rent a car, servicii medicale (la cerere), serviciu de babysitting (la cerere), servicii de spălătorie, masa de tenis și snooker, programe de animație zilnice, centru SPA, Wifi gratuit în zonele publice, cameră de bagaje.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.