Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vedere Apartments (Chrissi Akti)


Descriere

Descriere: Imaginati-va asta ... Un munte verde si un golf albastru. Aceasta este vederea panoramica oferita de Vedere Apartments. Apartamentele sunt inconjurate de natura de smarald a dealului montan, oferind oaspetilor relaxare si liniste completa. Vederea plajei de aur si a golfului Skala Potamia este uluitoare, creAend un peisaj uimitor ca un tablou. Apartamentele sunt ideale pentru cupluri si familii, deoarece ofera apartamente bine echipate si o gradina frumoasa cu gratar.
Localizare: Vedere Apartments sunt situate in Skala Potamia, cea mai mare plaja din Thassos, alaturi de Golden Beach. Skala Potamias este la 13 km distanta de orasul Limenas si de port si este unul dintre cei mai populari poli de atractie de pe insula. Distanta de mers pe jos intre Skala Potamia si Golden Beach este de 15 minute si ambele locuri sunt populare pentru nisipul auriu nesfAersit si apele limpezi.

Facilitati: parcare, gratar, internet, posibilitate mic dejun in camera.

Dotari camere: baie, chicineta, TV, aer conditionat, uscator de par, ceainic electric, sala de asteptare, fier si masa de calcat, seif.
Studiourile noastre sunt potrivite pentru pana la 3 persoane. Acestea au doua paturi de o persoana, o canapea extensibila plianta, o chicineta cu echipamentul de baza pentru gatit. Studiourile noastre sunt perfect ideale pentru relaxare.
Apartamentele pentru 3 persoane sunt formate dintr-un dormitor separat cu un pat dublu sau 2 paturi de o persoana alaturate si spatiu cu o chicineta si o canapea extensibila plianta. De asemenea, au baie si balcon. Chicineta are echipament de baza pentru gatit. Apartamentele noastre spatioase si confortabile sunt ideale pentru familii si prieteni.
Apartamentele pentru 4 persoane sunt formate dintr-un dormitor separat cu un pat dublu si spatiu cu o chicineta, un pat de o persoana si o canapea extensibila plianta. De asemenea, au baie si balcon. Chicineta are echipament de baza pentru gatit. Apartamentele au toate echipamentele si facilitatile necesare pentru un sejur fericit cu familia sau prietenii.

Masa: self catering

Pagina web: https://www.vedere-apartments.com/


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.