Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Notos Deluxe Suites (Potos)


Descriere

Descriere: Notos Deluxe Suites este situat la 300 m de centrul orasului Potos si la doar 200 de metri de plaja Potos fiind noul brand construit de compania Astir Notos Hotel. Este situat la doar 40m departare de cladirea principala Astir Notos.
Localizare: Este situat la periferia orasului Potos, la 200 de metri de plaja.
Facilitati hotel: Piscina si restaurant (in hotel Astir Notos), 2 baruri (unul in hol, celalalt la piscina), sauna contra cost, biliard, sala de fitness, piscina pentru copii (toate in hotelul Astir Notos), internet Wi-Fi, sezlonguri si umbrele de soare la piscina (gratuite), tenis de masa, servicii medicale (contra cost), parcare.
Dotari camere: Noul hotel ofera 14 camere foarte spatioase, luxoase, impartite in 4 cladiri si sunt situate doar la parter (o singura camera este situata la etaj). Toate camerele ofera o terasa foarte mare cu acces direct catre piscina sau gradina. Este o alegere perfecta pentru oaspetii care vor sa combine un interior luxos, inovativ si modern cu o atmosfera relaxanta, foarte aproape de centrul orasului Potos. Fiecare Suite poate gazdui intre 2 si 4 persoane (max 3 adulti si un copil).
Camerele sunt dotate cu: aer conditionat, TV LCD, telefon, minibar, chicineta complet utilata (cu fierbator, aparat de cafea, microunde), baie cu dus, uscator de par, terasa.
Masa: Micul dejun si cina sunt servite la hotelul Astir Notos, situat la aproximativ 40 de metri distanta, in sistem meniu fix cu variante la alegere.
Pagina web: www.astirnotos.gr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.