Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BE LIVE OROTAVA


Descriere

Be Live Experience Orotava se află în oraşul Puerto de la Cruz, la 200 m de plajă și de complexul de agrement Lago Martianez. Proprietatea oferă unități de cazare moderne, cu vedere la mare sau la munte. Toate unitățile de cazare au balcon, iar majoritatea camerelor beneficiază de vedere la mare sau la muntele Teide. De asemenea, camerele sunt dotate cu aer condiționat, conexiune WiFi și TV prin satelit. Restaurantul La Cascada servește micul dejun și masa de prânz, precum şi o cină tip bufet. În plus, există un snack bar amenajat lângă piscină şi un restaurant à la carte. Printre alte facilități oferite de hotel se numără o sală de sport și un solar aflat lângă piscină. Be Live Experience Orotava se află la 24 km de Aeroportul Los Rodeos și la 40 km de Santa Cruz de Tenerife, portul principal al insulei.
Localizare:

Be Live Experience Orotava se află la 24 km de Aeroportul Los Rodeos și la 40 km de Santa Cruz de Tenerife, portul principal al insulei.

Facilitati hotel:

Restaurant principal, piscina, snack bar, restaurant a la carte, receptie disponibila 24 de ore.

Facilitati camere:

Aer conditionat, baie privata cu uscator de par, TV si balcon cu vedere la mare sau la muntele Teide.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.