Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere:Hotelul NH Timisoara este localizat intr-o zona linistita din vecinatatea Parcului Poporului. Vis-a-vis de raul Bega, NH Timisoara se afla la o distanta de doar 15 minute de mers pe jos pana in centrul orasului. Hotelul dispune de 83 de spatii de cazare moderne, cu suprafete generoase si design armonios.

Facilitati:Camerele sunt echipate cu birou si scaun pentru lucru, iar facilitati ca WI-FI, televiziunea prin cablu si aer conditionat sunt standard si oferite in toate spatiile de cazare. Pentru clienti ce doresc mai mult spatiu, hotelul dispune de 3 Junior Suites, ce ofera o priveliste deosebita spre parcul din vecinatate.In elegantul bar-restaurant al hotelului puteti savura preparate culinare din bucataria locala dar si internationala. Pentru o buna tonifiere a musculaturii hotelul invită oaspetii in sala de fitness, sau in zona de SPA (sauna uscata, umeda si Jacuzzi).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie