Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lti Neptune Beach


Descriere

Descriere si localizare

Hotelul Neptun Beach are o locaţie perfectă pe plajă, în inima staţiunii Sunny Beach, la doar câţiva metri de plaja cu nisip. Oferă o piscină interioară şi o piscină mare în aer liber, înconjurată de umbrele şi şezlonguri. La piscină sunt disponibile umbrele de soare şi şezlonguri gratuite.

Camerele moderne ale hotelului Neptun Beach au aer condiţionat, TV prin satelit şi baie spaţioasă. Conexiunea WiFi este gratuită.

Oaspeţii pot lua masa înăuntru, la restaurantul principal al hotelului, sau la restaurantul în aer liber. Toate restaurantele şi barurile servesc o gamă largă de băuturi răcoritoare. Este disponibil şi un program de animaţie.

Pachetul all inclusive conţine mic dejun, prânz şi cină, precum şi gustări pe tot parcursul zilei. De asemenea, se asigură băuturi alcoolice locale şi băuturi nealcoolice. Oaspeţii beneficiază de 1 cină à la carte.

Zona de fitness, sauna şi baia de aburi pot fi utilizate gratuit timp de 1 oră per sejur, între orele 09:00 şi 18:00. Facilităţile de tenis de masă sunt gratuite între orele 09:00 şi 22:00.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.