Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Forest Ecvestru Park


Descriere

Pensiunea Forest Ecvestru Park din cadrul complexului turistic este construita pe amplasamentul unei vechi fabrici de cherestea si este rezultatul reamenajai vechii cladiri de birouri a fabricii care dateaza de pe vremea Imperiului Austro-Ungar.

Ea are in componenta 3 corpuri de cladire C01, C04 si 1:

C01. 5 camere cu pat matrimonial si o suita cu doua camere si avand fiecare paturi matrimoniale
C04. 4 camere 2 cu paturi matrimoniale si 2 cu cate doua paturi simple fiecare din cele cu paturi simple putand fi interconectata cu una cu paturi matrimoniale.
C11. 11 camere 8 cu paturi matrimoniale si 3 camere cu doua paturi simple doue dintre acestea putand fi interconectate cu camere cu paturi matrimoniale.

Fiecare camera are in dotare baie proprie, minibar, televiziune prin cablu, uscator de par. Se ofera parcare proprie pentru fiecare client.
Pentru copii existe un loc de joace special amenajat.

Camerele se elibereaze pane la ora 12:00.

Pe timpul verii exista o terasa exterioara dotata cu gratar, unde se poate servi masa.

Pe toata durata sderii puteti beneficia de serviciile oferite de restaurantul pensiunii precum si de cele oferite de clubul sportiv.La parterul pensiunii functionează un restaurant cu bar, avand o capacitate de 60 locuri. Restaurantul este dotat ultramodern, asigurand meniuri traditionale locale.
Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.