Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Ecvestru Sucevita - oferte sarbatori de iarna


Descriere

Pensiunea din cadrul complexului nostru turistic este construita pe amplasamentul unei vechi fabrici de cherestea si este rezultatul reamenajarii vechii cladiri de birouri a fabricii care dateaza de pe vremea Imperiului Austro-Ungar.Ea are în componentă 3 corpuri de cladire C01, C04 şi C11:


  • C01. 5 camere cu pat matrimonial si o suita cu doua camere si avand fiecare paturi matrimoniale

  • C04. 4 camere 2 cu paturi matrimoniale si 2 cu cate doua paturi simple fiecare din cele cu paturi simple putand fi interconectata cu una cu paturi matrimoniale.

  • C11. 11 camere 8 cu paturi matrimoniale si 3 camere cu doua paturi simple două dintre acestea putand fi interconectate cu camere cu paturi matrimoniale.

  • Fiecare camera are in dotare baie proprie, minibar, televiziune prin cablu, uscator de par. Se ofera parcare proprie pentru fiecare client.

    Pentru copii exista un loc de joacă special amenajat.

    Cazarea la pensiune se face cu rezervare sau in funcţie de locurile disponibile, check-in incepand cu ora 14:00. Camerele se elibereaza pana la ora 12:00.Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.