Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Iadolina


Descriere

Sejur Tabara de aventura in natura 5 nopti cu intrare Duminica. Amplasarea sa la cota 1100 m intr-o zona idilica a muntiolor Apuseni face din Hotel Iadolina sediul general pentru orice turist impatimit de munte, aer curat si sporturi de iarna.
Hotelul IADOLINA va asteapta indiferent de sezon, cu o atmosfera calda si prietenoasa, cu tot confortul necesar pentru o vacanta reusita.
Descriere facilitati:
Tratament: baza de tratament si refacere (sauna/jacuzzi/bai plante/masaj/electroterapie/fitness ). Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turisti neasigurati iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie. Happy Land Adventure Park s-a infiintat in anul 2018, localizat in Stana de Vale, dispune de urmatoarele: -6 trasee de catarat in copaci, 2 cu dificultate medie, 4 cu dificultate grea -Tiroliana - 230 m -Tubing simplu -Tubing, tobogan cu perna de aer -Trambulina bungee copii -Disc golf Transilvania (singurul in Romania) are la dispozitie 9 cosuri -Bob alpin -Spatiu de joaca pentru copii -Inchirieri biciclete: simple si electrice -Zorbing pentru 2 persoane -Gravity coaster -la baza parcului restaurant cu terasa
Servicii masa:
- se acorda in unitatea restaurant Iadolina, categoria I, in sistem bonuri valorice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.