Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Camping Solaris Beach Resort


Descriere

LOCALIZARE: in mijlocul unei paduri de pin, aproape de mare (la 150 metri), in complexul Solaris, la 6 km de Sibenik.


FACILITATI: in complex exista urmatoarele facilitati: 2 piscine exterioare, 1 restaurant - Sibinium, terasa, conexiune la internet wireless, bar, parcare, mini golf, terenuri de tenis, fotbal, baschet, Aqua park cu tpoogane, centru SPA/Wellness, disco la 2 km de camping, exchange, magazine, inchiriere masini. Este permis accesul cu animale de companie.


FACILITATI CAMERE: Mobile Homes 4 + 2 au 32 mp, dispun de 2 dormitoare ( unul cu pat matrimonial si unul cu 2 paturi twin ), living cu bucatarie, canapea tip coltare care este extensibila, 2 bai cu dus si toaleta, aer conditionat/incalzire, TV prin satelit, terasa cu masa si scaune, acces la internet.


*Nota informativa : Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.