Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Marea Neagra


Descriere

Profil: Economic

Situare:
Hotelul Marea Neagra este situat in Cartier Furnica, intr-o zona foarte linistita, la doar 5 minute de Complexul Regal Peles.

Camere:
Hotelul Marea Neagra pune la dispozitia turistilor 34 camere cu 68 locuri de cazare, 17 camere duble matrimoniale si 17 camere duble twin. Fiecare camera dispune de: balcon, baie, telefon, tv cablu, internet wireless si minibar.

Restaurant:
In cadrul hotelului exista lobby bar, unde se pot servi diverse bauturi sau poate fi accesat laptopul disponibil; sala de mese are o capacitate de pana la 70 de locuri, unde se pot organiza la cerere diverse evenimente, iar receptia hotelului raspunde la solicitarile turistilor 24h din 24.

Facilitati:
Sala de conferinte modern utilata si dotata corespunzator, cu o capacitate de pana la 60 de locuri, poate fi gazda evenimentelor corporate, intr-un mediu specific zonei de munte.

Servicii gratuite: internet wireless, parcare, acces piscina

Servicii cu plata:
spalatorie, serviciu de calcatorie, lustruire pantofi, sali de conferinta si petreceri, fax / copiator

Animale de companie: Animalele de companie nu sunt acceptate.

Atractii in zona: Castelul Peles, Castelul Pelisor, Muzeul de trenulete, Casa Nicolae Iorga, Parcul Dimitrie Ghica, Varful Omu, Sfinxul din Bucegi, Cetatea Rasnov

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.