Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Verdura Resort, A Rocco Forte Hotel

   92019 Ribera, Sicaccia, Sicilia, Italia


Descriere

Descriere si Localizare

Oferind o plajă privată, 3 terenuri de golf și vedere neîntreruptă la mare, acest complex se află pe o proprietate de 230 de hectare dintr-o zonă rurală din Sicilia, cu livezi de măslini și 2 km de coastă.

Cu balcon, camerele de la Verdura Resort sunt spațioase și prevăzute cu pat king-size, TV prin satelit și baie privată mare. Unele camere au propria curte privată și o terasă cu vedere la Marea Mediterană.

Printre dotările gratuite ale camerelor de la Verdura Resort se numără o geantă de plajă, un prosop și halate de baie.

Verdura include numeroase facilități sportive, precum 6 terenuri de tenis, 2 terenuri de golf cu 18 găuri și 1 teren cu 9 găuri, o piscină infinită de 60 de metri și o sală de fitness. Traseele de alergare ale complexului trec prin livezi de lămâi și măslini.

La Verdura Resort veți găsi 4 piscine de talasoterapie, un program extins de tratamente de înfrumusețare și diverse servicii de masaj.

Toate restaurantele și barurile de la Verdura Resort servesc o mare varietate de vinuri fine și mâncăruri siciliene tipice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Access la Little Kids Club
WiFi gratuit
Piscină
Localizare pe plajă
Golf
Sistem entertainment
SPA
Tenis