Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NOBLESSE BOUTIQUE HOTEL


Descriere

Situat la mai putin de 1 km de centrul istoric al orasului Sibiu si la 500 de metri de Turnul Sfatului, Noblesse Boutique Resort ofera cazare intr-o atmosfera potrivita cu farmecul orasului. Proprietatea este decorata cu picturi deosebite, iar oaspetii beneficiaza de acces gratuit la centrul de fitness.
Fiecare camera confortabila este amenajata intr-un stil diferit, cu aer conditionat, draperii opace si perne cu puf. Unitatile ofera o atmosfera perfecta pentru relaxare si destindere. Camerele si suitele sunt prevazute cu minibar, TV cu ecran plat si baie moderna cu halate de baie, papuci si articole de toaleta gratuite.
Proprietatea gazduieste un restaurant si un bar. Micul dejun tip bufet ofera o varietate de optiuni continentale si preparate locale traditionale, iar restaurantul propune un meniu international. In plus, proprietatea are o sala de conferinte complet echipata si un lounge de intalniri dedicat pentru diferite evenimente.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.