Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mythic Summer


Descriere

Descriere MYTHIC SUMMER: Hotelul este situat intr-o zona linistita, la poalele muntelui Olimp, fiind inconjurat de un peisaj minunat. Plaja se afla la o distanta de 600 m iar pana in centrul orasului Katerini sunt aprox. 6 km. In apropiere se gasesc taverne si magazine.


Localizare MYTHIC SUMMER: Hotelul este situat in Paralia Katerini, zona Pieria. Plaja se afla la o distanta de 600 m iar pana in centrul orasului Katerini sunt aprox. 6 km.


Dotari camere: Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV cu transmisie prin satelit , mini-bar, uscator de par, internet Wi-Fi, seif, baie privata cu dus, halat si papuci de baie. Unele camere au balcon.


Facilitati MYTHIC SUMMER: Hotelul pune la dispozitia oaspetilor un restaurant cu specific grecesc, gradina, acces Wi-Fi, piscina exterioara, loc de joaca pentru copii, parcare privata (necesita rezervare), receptie deschisa 24/7, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati.


https://mythichotel.gr/


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.