Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dusan si Fiul - Resita Sud


Descriere

Hotel Dusan si fiul Resita Sud, vine in intampinarea clientilor sai cu 22 de camere elegante si spatioase caracterizate de un design modern si rafinat pentru a va oferi un sejur cat mai placut (restaurant si bar, sauna umeda, acces internet wireless).

Cele 22 de camere ale hotelului asigura confortul si dotarile necesare petrecerii unui sejur de relaxare sau in interes de afaceri. Toate camerele dispun de baie proprie, incalzire centralizata, aer conditionat, televizor, acces gratuit la internet si frigider. De asemenea oaspetii se pot destinde la sauna umeda sau pot servi preparate dintre cele mai diverse la restaurantul si barul hotelului care ofera mancaruri traditionale, bauturi alcoolice si racoritoare intr-un mediu ambiant placut. In restaurant se pot organiza de asemenea diferite mese festive si intalniri de afaceri, conferinte, sedinte, etc.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie