Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Siena Palace


Descriere

LOCALIZARE: la cateva minute de plaja, intr-o locatie ideala, ce ofera oaspetilor posibilitatea de a petrece o vacanta de neuitat, datorita numeroaselor facilitati si a accesului catre diverse locaii din ora sau statiuni invecinate.
Acesta este unul dintre cele mai appreciate hoteluri din Primorsko, prin combinatia de lux, diverse oportunitati de relaxare in hotel, facilitati pentru familii cu copii sau persoane cu dizabilitati.
In apropierea hotelului se afla Cetatea antica Azine, Rezervatia Ropotamo, Mlastinile de Arkutino si Stamopolu, Via Pontica etc.

AN CONSTRUCTIE / CAPACITATE:
Siena Palace este deschis in 2016 si se afla la doar 3 minute de mers pe jos de plaja, avand 2 apartamente de lux, 77 de camere duble de lux, camere triple si camere amenajate pentru persoane cu dizabilitati, toate camerele avand balcon si vedere catre piscina sau oras.

FACILITATI HOTEL: lobby bar, restaurant cu gradina de vara, piscina exterioara, sala de fitness, centru spa, sala de gimnastica, sala de conferinte, zona de joaca pentru copii, scaune pentru copii in retaurant parcare subterana si acces gratuit la internet in intregul hotel.
Restaurantul Siena Palace ofera o varietate de preparate din bucataria internationala, disponibila de la ora 07.00 pana la miezul noptii. Lobby bar-ul serveste bauturi si gustari, disponibile non stop.

FACILITATI CAMERE:
Printre facilitatile camerelor se numara baile individuale cu dus sau cada, aerul conditionat, TV (50 de canale TV si 6 canale de muzica), telefonul cu linie directa, seiful si balconul.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.