Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TELEFERIC

   Poiana Brasov, Romania


Descriere

Situat in statiunea Poiana Brasov, la doar 50 de metri de o telecabina, Teleferic Grand Hotel ofera acces gratuit la internet WiFi si vedere panoramica la munte. Aceasta proprietate combina elemente rustice si caldura lemnului cu facilitati de inalta tehnologie.

Toate camerele sunt decorate cu gust si au mobilier si decoratiuni din lemn masiv. De asemenea, includ TV cu ecran plat, minibar, seif si o zona de relaxare. Cele mai multe unitati de cazare ofera balcon.


Oaspetii de la Teleferic Grand Hotel beneficiaza de acces gratuit la centrul spa, care include o piscina interioara, cada cu hidromasaj in aer liber, o zona de fitness si 3 tipuri de saune: umeda, uscata si cu infrarosu. Va puteti bucura de diverse masaje si tratamente, la un cost suplimentar. Barul spa ofera o gama larga de bauturi din fructe, preparate in fata oaspetilor.


La proprietate exista o scoala de schi, precum si un centru de inchiriere de echipamente de schi si snowboard, cu uscator de clapari. Exista depozit pentru echipament de schi disponibil gratuit. In plus, hotelul pune la dispozitia copiilor o camera de joaca, un club pentru copii si un loc de joaca in aer liber.


Teleferic Grand Hotel gazduieste 2 restaurante: 4 Seasons serveste mancaruri romanesti si internationale, iar la Gourmet va puteti delecta cu preparate rafinate. Ambele restaurante au o terasa cu vedere la muntii din jur. Dupa orele petrecute pe partiile de schi, oaspetii se pot relaxa la barul apres-schi de la proprietate.
Hotelul se afla la 12 km de Brasov. Cetatea Rasnov este la 12 km, iar Castelul Bran este la 25 km. Este disponibila o parcare gratuita cu 150 de locuri.

.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.