Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Silver Mountain Resort


Descriere

Silver Mountain Resort este un complex de apartamente din Poiana Brasov, statiunea preferata a pasionatilor de sporturi de iarna din Romania, si intruneste doua criterii fundamentale: ofera acces deplin la beneficiile naturii si dotari europene, de secol XXI. Poiana Brasov este o atractie nu doar pentru sezonul rece, ci si pentru tot anul. Un paradis pentru cei pasionati de echitatie, ciclism montan sau drumetii.

Silver Mountain Resort se adreseaza atat celor ce iubesc natura, cat si celor ce cauta confortul. Complexul este format din patru cladiri de apartamente (cu numar de camere variind de la o camerea la sase, inclusiv apartamente de tip penthouse) si o cladire multifunctionala care cuprinde un spa (sale de fitness, jacuzzi, piscina interioara, piscina exterioara incalzita, sauna umeda si uscata), un restaurant, un club si doua sali de conferinta. Turistii care inchiriaza apartamente beneficiaza de locuri de parcare in parcarea subterana.
Intrunind toate criterile si facilitatile unui spatiu de cazare modern, urban intr-una dintre cele mai iubite statiuni montane din Romania, Complexul Silver Mountain Resort se adreseaza celor mai pretentiosi oaspeti. Indiferent de apartamentul pentru care veti opta, va veti putea bucura de privelistea mirifica asupra Masivului Postevaru, asupra partiilor si padurii din jur prin terasele generoase si spatiile largi vitrate, de standarde exclusiviste in dotari, conexiune de internet wi-fi, cablu tv si de finisaje cu materiale de calitate superioara. Spatiile de cazare sunt o oaza ideala, existand o delimitare perfecta intre zonele dedicate socializarii si cele dedicate odihnei, cu o izolatie termica si fonica de top.

Apartamentele de doua camere sunt compuse din living, hol si un dormitor cu baie proprie. Se adreseaza familiilor cu un copil sau cuplurilor si beneficiaza de aceleasi dotari de exceptie, de aceleasi privelisti spectaculoase si acelasi confort. Sistemul de iluminat, mobilierul, finisajele de exceptie, dotarile salii de baie, ferestrele din tavan pana in podea, toate acestea contribuie la definirea confortului dvs.Apartamentele de trei camere sunt compuse din living, doua dormitoare, fiecare cu baie proprie, grup sanitar si holuri. Sunt ideale pentru familiile cu copii sau pentru doua cupluri. Dotarile, ferestrele inalte, pe tot peretele, sistemul de iluminat, confortul si eleganta mobilierului va garanteaza o vacanta de vis.
Camerele duble sunt ideale pentru cei care calatoresc singuri sau in cuplu. Oaspetii acestui tip de camera se bucura de panorama extraordinara prin ferestrele generoase. Mobilierul si finisajele intregesc confortul si atmosfera propice relaxarii. Fie ca veniti pentru o zi, un weekend sau o vacanta mai lunga, camerele duble de la Silver Mountain Resort va vor face sederea o placere pe care va veti dori s-o repetati.

Silver Mountain Resort respunde perfect nevoilor celor care vor se se bucure de resfat si confort in mijlocul naturii. Situat in proximitatea partiilor de schi, este alegerea ideala pentru cei pasionati de sporturile de iarna. Pachetul Silver Mountain Resort este unul complet: o pozitionare de exceptie si satisfacerea oricarei cerinte exigente privitoare la confort.

Silver Poiana Brasov ofera cazare cu WiFi gratuit in Poiana Brasov, la o plimbare de 20 de minute de partia de schi Bradul, la 1,7 km de telecabina Capra Neagra si la 2 km de Gondola Postavarul. Telecabina Kanzel se afle la mai putin de 2 km de apartament.
Acest apartament cu 1 dormitor are living cu TV cu ecran plat cu canale prin cablu si o chicineta complet echipata cu un cuptor. Baia este dotata cu o cada.
Proprietatea pune la dispozitie un loc de joaca pentru copii.
Silver Poiana Brasov are o terasa si spatiu pentru depozitarea echipamentelor de schi.
Partia de schi Subteleferic este la 3,2 km de proprietate, iar Lupului este la 2 km.







Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.