Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Monterai Resort


Descriere

Complexul Monterai, situat chiar la intrarea in Poiana Brasov, in Poiana Mica, va invita intr-un spatiu elegant, generos, linistit si complet dotat pentru evenimente sau odihna.

Un plus de eleganta aduc materialele ce decoreaza sala, spoturile, semineul, draperiile din brocart. Cele doua balcoane ale salii invita participantii la un moment de relaxare, oferindu-le cea mai frumoasa panorama asupra Poienii Mici.

Cazarea este personalizat de structura celor 12 vile, cu o capacitate de 53 de camere duble si apartamente.
Majoritatea vilelor dispun de spaLLiu verde, terasa la parter si balcoane la etaje, oferind accesul la o minunat priveliste asupra Poienii Mici.
Camerele sunt dotate cu TV/LCD, frigider, fotolii/canapele din piele, spatii de depozitare, bai individuale.
In functie de evenimentul privat organizat, puteti opta pentru vilele de protocol ce se inchiriaz in intregime.

Restaurantul :Monterai organizeaza evenimente intr-unul dintre cele mai frumoase si dorite decoruri din Brasov. Sala mare are o capacitate de pana la 240 de persoane, iar salile de la primul etaj la 80 de persoane.

Sala de conferinta:are o capacitate de pana la 160 de persoane, fiind dotata cu flipchart, ecran de proiectie si retroproiector, pupitre individuale si pupitru pentru orator, 5 LCD-uri in serie, acces gratuit la internet wireless, acces la terasa cu panorama asupra Poienii Mici. Dotarea standard include: pupitre individuale, pupitru orator, birouri de lucru, flipchart, retroproiector, ecran de proiectie, 5 LCD-uri In serie, DVD.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.