Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Poiana Ursului


Descriere

Complexul Hotelier Poiana Ursului **** este amplasat intr-o zona linistita a statiunii, in apropierea Complexului Favorit si nu departe de partiile de schi si de principalele mijloace de transport pe cablu, hotelul iese in evidenta prin arhitectura unica si confortul deosebit al camerelor.


In mijlocul naturii, intr-o oaza din imparatia muntilor, complexul hotelier POIANA URSILOR este destinatia ideala de vacanta sau pentru organizarea unor intalniri de afaceri sau evenimente festive, in orice anotimp.

Amplasat la 35 minute de centrul istoric si comercial al Brasovului, la o distanta de 12km, insa ferit de agitatia orasului, hotelul se remarca prin dotari de exceptie. Imbinand eleganta si utilitatea, hotelul ofera clientilor sai servicii de calitate si conditii deosebite de cazare.Statiunea Poiana Brasov denumita si Poiana Soarelui este inconjurata de 4 mari masive muntoase, intinzandu-se pe un platou, la baza muntelui Postavarul, care face parte din lantul Muntilor Carpatilor – Meridionali:

• M-tii. Postavarul (alt. 1.799m)

• M-tii. Piatra Craiului (alt. 2.238m)

• M-tii. Bucegi (alt. 2.505m)

• M-tii. Piatra Mare (altitudine 1.848m)O coborare pe schiuri sau snowbord printre brazii incarcati de zapada, o plimbare cu ATV-ul, o partida de tenis in aerul curat de munte sau doar plimbari pe potecile montane, va vor face sa uitati de grijile cotidiene si sa va relaxati la Poiana Brasov.Limbi straine vorbite:

• Engleza, Germana, Italiana, Franceza, Spaniola, MaghiaraOptiuni de plata:

Cash, ATM Card (Maestro), MASTER CARD /EURO CARD, VISA, AMERICAN EXPRESS

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.