Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Escalade


Descriere

indiferent de sezon, Escalade Hotel din Poiana Brasov isi propune sa ofere oaspetilor sai un sejur imbietor la standarde ridicate, fiind alegerea cea mai buna fie ca doresc sa isi petreaca o vacanta linistita in familie, fie sa practice sporturile de iarna sau sa organizeze un eveniment festiv sau o conferinta. In hotelul nostru, aveti posibilitatea de a va rasfata in Centrul Wellness, cu dotari de ultima generatie, la piscina interioara, jacuzzi, sauna (uscata sau umeda), salon de masa si centru fitness. De asemenea, va puteti distra la singura pista de bowling din Poiana Brasov, sau va puteti destinde in barul nostru de zi.
Terasele hotelului va ofera o priveliste deosebita, bucurandu-va de o imbinare relaxanta dintre linistea si aerul curat al Muntilor Carpati.
Escalade Hotel este situat la o distanta de numai 100 m de telecabina, telegondola, partia de ski si snowboard, patinoar si partia de saniute.
Toate camerele au bai proprii, minibar, internet gratuit, televiziune prin cablu, telefon cu acces international, uscator de par, balcon sau terasa, canapea extensibila an living, sistem de avertizare a incendiilor.
Camerele duble STANDARD sunt de 3*, iar dublele EXECUTIVE sunt de 4*.

Centrul Wellness
Wellness inseamna un tonus mai bun, sanatate si relaxare, pentru armonia interioara fiecaruia dintre noi. Din aceste motive, Escalade Hotel pune la dispozitia oaspetilor sai un Centru Wellness, pentru relaxare si destindere in care puteti beneficia de urmatoarele: piscina interioara, jacuzzi, sauna (uscata si umeda), salon de masaj si centru fitness.

Alte facilitati oferite:
- loc de joaca pentru copii atat in exteriorul hotelului cat si in interiorul acestuia
- depozitare echipament ski/snowboard in spatii modern aranjate
- parcare pazita 24h/24h
- singura pista de bowling din Poiana Brasov
- masa de biliard si darts

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.