Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Edelweiss


Descriere

Cu o capacitate de 65 de locuri de cazare, hotelul dispune de 18 camere duble, din care: 10 camere standard matrimoniale, 3 camere standard twin, 3 camere Premier, 2 camere Deluxe; 2 garsoniere Lai 8 apartamente, din care: 4 Family Lai 4 Deluxe, toate dotate cu echipamente, produse Lai mobilier de cea mai bun calitate.
Camerele duble standard sunt dotate cu LCD, televiziune prin cablu, telefon cu acces la liniile internationale, internet wireless gratuit, dusuri, minibar, mobilier din lemn masiv, acces pe baza de cartela electronica, produse cosmetice si de ingrijire corporala, oglinda pentru cosmetica, halate de baie si papuci.

Pentru un aport natural de aer proaspat, majoritatea camerelor duble standard dispun de balcoane (5 mp) echipate cu mobilier (scaune si masuta).
Camerele Premier sunt dotate cu televizoare LCD-SMART, televiziune prin cablu, telefon cu acces la liniile internaLLionale, internet prin fibr optic Lai wireless gratuit, czi cu hidro-masaj, minibar, birou, mobilier din lemn masiv, acces pe baz de cartel electronica-RFID, produse cosmetice Lai de AZngrijire corporal, usctor de pr, oglind pentru cosmetic, halate de baie Lai papuci.
Menite s ofere panorama de vis Lai detaLaare AZntr-un cadru montan mirific, camerele duble Premier dispun de balcoane spaLLioase, dotate cu msuLL Lai scaune.
Camerele duble Deluxe sunt dotate cu televizoare LCD-SMART, televiziune prin cablu, telefon cu acces la liniile internaLLionale, internet prin fibr optic Lai wireless gratuit, duLauri, minibar, birou, mobilier din lemn masiv, acces pe baz de cartel electronic-RFID, produse cosmetice Lai de AZngrijire corporal, usctor de pr, oglind pentru cosmetic, halate de baie Lai papuci.

Menite s AZLLi ofere panorame de vis Lai detaLaare AZntr-un cadru montan mirific, camerele duble Deluxe dispun de balcoane spaLLioase, dotate cu msuLL Lai scaune.

Garsoniera

Compuse dintr-un dormitor cu pat matrimonial Lai un living cu canapea extensibil care se poate utiliza ca pat suplimentar pentru a treia persoan sau pentru copii, garsonierele sunt prevzute cu scar interioar, asigurAend intimitatea Lai utilitatea prin dotarea cu dou grupuri sanitare.
BucurAendu-se de un spaLLiu generos de 90 mp, Junior Suite reprezint soluLLia perfect pentru familiile cu copii, AZn vederea petrecerii unui sejur memorabil la Edelweiss **** Poiana BraLaov
Acestea sunt dotate cu televizoare LCD-SMART, televiziune prin cablu, telefon cu acces la liniile internaLLionale, internet prin fibr optic Lai wireless gratuit, czi cu hidro-masaj, duLauri, minibar, birou, mobilier din lemn masiv, acces pe baz de cartel electronica-RFID, produse cosmetice Lai de AZngrijire corporal, usctor de pr, oglind pentru cosmetic, halate de baie Lai papuci.
Menite s ofere panorame de vis Lai detaLaare AZntr-un cadru montan mirific, aceste structuri dispun de balcoane spaLLioase, dotate cu msuLL Lai scaune.

Apartamentele Family sunt compuse dintr-un dormitor cu pat matrimonial Lai un living cu canapea extensibil care se poate utiliza ca pat suplimentar pentru a treia persoan sau pentru copii
Acestea sunt dotate cu televizoare LCD-SMART, televiziune prin cablu, telefon cu acces la liniile internaLLionale, internet prin fibr optic Lai wireless gratuit, cad cu hidro-masaj, duLauri, minibar, birou, mobilier din lemn masiv, acces pe baz de cartel electronic, produse cosmetice Lai de AZngrijire corporal, usctor de pr, oglind pentru cosmetic, halate de baie Lai papuci.
Menite s ofere panorame de vis Lai detaLaare AZntr-un cadru montan mirific, apartamentele Family dispun de balcoane spaLLioase, dotate cu msuLL Lai scaune.

Apartamentele Deluxe sunt prevzute cu scar interioar, asigurA?nd intimitatea Li utilitatea prin dotarea acestora cu dou grupuri sanitare. Acestea includ un dormitor spaLLios cu pat matrimonial Li un living prevzut cu canapea extensibil, care se poate utiliza ca pat suplimentar pentru a treia persoan sau pentru copii.
DispunA?nd de un spaLLiu generos de 90 mp, apartamentele Deluxe reprezint soluLLia perfect pentru familiile cu copii, AZn vederea petrecerii unui sejur memorabil la Edelweiss **** Poiana BraLov
Acestea sunt dotate cu televizoare LCD-SMART, televiziune prin cablu, telefon cu acces la liniile internaLLionale, internet prin fibr optic Li wireless gratuit, cad cu hidro-masaj, duLuri, minibar, birou, mobilier din lemn masiv, acces pe baz de cartel electronica-RFID, produse cosmetice Li de AZngrijire corporal, usctor de pr, oglind pentru cosmetic, halate de baie Li papuci.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.