Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Rusu este situat in masivul Parang la numai 8 km de orasul Petrosani, constructia fiind ridicata pe locul vechii Cabane Rusu cu contributia personala a actionarilor si cu sprijinul UE (fonduri Phare). Amplasat intr-un peisaj de vis, cu partii de schi amenajate pentru avansati si incepatori, cu instalatii de nocturna, telescaun, teleschiuri, scoala de zbor cu parapanta, hotelul ofera conditii ideale pentru recreere si practicarea sporturilor de iarna.


Hotel Rusu dispune de o capacitate de cazare de 72 locuri punand la dispozitia turistilor 1 apartament (4 locuri), 16 camere cu pat matrimonial, 18 camere cu doua paturi, toate dotate cu telefon, televizor, minibar, cabina de dus sau cada, uscator de par.



Exista posibilitatea inchirierii de jocuri (remy, table sah), pastrarea unor bunuri de valoare, primirea sau trimiterea de faxuri sau e-mail, acces la internet pe cablu sau wireless (parterul hotelului). La dispozitia oaspetilor nostrii se afla si snowmobile, ATV-uri, jacuzzi (2 locuri), sauna uscata, sauna umeda, iar terenul de tenis de camp si fotbal din cadrul hotelului vor asigura turistilor petrecerea unor sejururi cat mai placute alaturi de noi.





Facilitati oferite

Restaurant cu meniu pentru cele mai rafinate gusturi - maestru bucatar cu studii gastronomice efectuate in Franta si SUA cu peste 25 de ani experienta in domeniu;

Organizare de mese festive, nunti, botezuri;
Organizare de petreceri in aer liber: preparate la gratar, foc de tabara;

Sala conferinte PANORAMIC 28 pax, sala CONSILIU 16 pax;
Tenis de camp si fotbal pe perioada verii la terenurile hotelului;
Inchiriere de ATV-uri (7 buc.), snowmobile (7 buc);
Sauna uscata, umeda, jacuzzi, dusuri scotiene, sala de relaxare;
Loc de joaca pentru copiii cu varsta pana la 6 ani;
Exista posibilitatea calaririi de ponei (pentru copii);
Posibilitatea vizitarii obiectivelor turistice din zona: Pestera Bolii, Castelul Corvinestilor, Biserica Densus, Lacul Cincis etc.




Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.