Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Disney’s Newport Bay Club®

   Avenue Robert Schuman, 77700 Chessy,, Disneyland Paris, Franta


Descriere

Disney’s Newport Bay Club se află la 15 minute de mers pe jos sau la câteva minute cu serviciul de transfer gratuit de Disney® Parks și Disney Village®. Hotelul are 2 piscine încălzite, un centru de fitness deschis non-stop, o cadă cu hidromasaj și o saună. Oaspeții pot întâlni personaje Disney la această proprietate.

Camerele de la Disney’s Newport Bay Club au un decor inspirat din filmul de desene animate Steamboat Willie cu Mickey Mouse și oferă TV cu ecran plat cu canale internaționale și canale Disney. De asemenea, camerele au baie privată cu o cadă, articole de toaletă gratuite și uscător de păr. Unele camere au balcon și vedere la piscină sau la Lacul Disney.

La hotel este servit micul dejun la un cost suplimentar. În funcție de disponibilitate, oaspeții pot lua micul dejun și în cameră, la un cost suplimentar. Oaspeții pot lua cina la restaurantele proprietății și pot savura băuturi și gustări la bar.

Hotelul are o recepție deschisă nonstop și un magazin Disney. De asemenea, sunt disponibile distribuitoare automate de gustări și băuturi răcoritoare.

Golf Disneyland® se află la 4 km de Disney’s Newport Bay Club, orașul Paris este la 32 km, iar centrul comercial Val d’Europe se află la 2,5 km de proprietate. Aeroportul Paris – Charles de Gaulle se găsește la 40 km de proprietate. Acest hotel are o parcare gratuită și stații de încărcare pentru autoturisme electrice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

WiFi gratuit
Piscină
Parcare gratuită
Bar
Acces Parcuri de Distractii