Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Disney’s Hotel Cheyenne®

   Disneyland Paris, Franta


Descriere

Hotelul Disney’s Cheyenne® este situat la 20 minute de mers pe jos de Disney® Parks. Proprietatea oferă WiFi gratuit şi parcare gratuită. La această proprietate, oaspeții pot întâlni câteva dintre personajele Disney.

Camerele cu tematică Toy Story sunt dotate cu aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale Disney. Au, de asemenea, baie proprie cu cadă şi articole de toaletă gratuite. La cerere și în funcție de disponibilitate, sunt furnizate uscător de păr și ceainic electric.

Complexul oferă mic dejun continental, la un cost suplimentar și în funcție de disponibilitate. Oaspeții pot lua cina la restaurantele din apropiere și pot savura o băutură la barul cu tematică western. De asemenea, aveți la dispoziție distribuitoare automate de gustări și băuturi răcoritoare.

Hotelul oferă serviciu de spălătorie, recepție cu program nonstop, depozit de bagaje și un magazin Disney®.

Oaspeții pot face plimbări cu ponei la un cost suplimentar. Hotelul se află la 4 km de Golf Disneyland® și la 3 km de centrul comercial Val d’Europe. Hotelul Cheyenne este situat la 40 km de Paris și Aeroportul Charles de Gaulle și la 65 km de Versailles.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Access la Little Kids Club
WiFi gratuit
Parcare gratuită
Restaurant
Ideal pentru Familii
Acces Parcuri de Distractii