Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situare: Este amplasat intr-o oaza de verdeata si se afla la doar 150 m de plajele cu nisip fin. Avantajul hotelului este pozitionarea centrala, la cateva minute de plaja din Neptun, de terase, restaurante, cluburi si spatii de agrement.
Info: Hotelul ,,Tomis' face parte din grupul turistic ,,Samaa Hotels'. Amplasamentul, confortul camerelor si serviciile de buna calitate recomanda hotelul pentru o vacanta relaxanta la malul Marii Negre. Datorita renovarilor in proportie de 100%, realizate in anul 2014, hotelul a fost clasificat la 3***. Linistea oferita de spatiul verde din jurul hotelului invinge agitatia din centrul statiunii.


Dotari camere
Hotelul este format din 92 camere duble/triple si 3 apartamente, dotate cu uscator de par in baie,mobilier nou, baie proprie cu dus, internet Wi-Fi, minibar, aer conditionat si televizor LCD.
Apartamentele au in dotare si o canapea extensibila, frigider, birou de lucru si cablu TV digital cu HD.
Camerele de la etaj au balcon. Camerele sunt pentru nefumatori, este permis fumatul doar pe balcon.
Restaurant: Hotelul nu are restaurant propriu. Micul dejun se serveste in salonul de mic dejun al hotelului, iar mesele principale se vor servi la restaurantul BaliBeach.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.