Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Toate camerele Hotelului Solymar sunt amenajate modern şi au podea cu mochetă, minibar şi TV LCD cu canale prin satelit. Băile private includ articole de toaletă gratuite şi papuci. Unele unităţi de cazare au balcon, iar apartamentele includ şi o chicinetă cu cuptor cu microunde. Oaspeţii se pot relaxa la bar sau pe cele 2 terase in aer liber. Printre alte facilităţi ale hotelului se numără o cutie de valori disponibilă gratuit la recepţia cu program nonstop. Oaspeţii pot comanda micul dejun dimineaţa la restaurantul tip bufet al hotelului. In apropierea Hotelului Solymar se găsesc restaurante, baruri şi terase. Hotelul are parcare gratuită, cu supraveghere video nonstop. La 200 de metri se află o staţie de autobuz, iar gara este la 1,5 km. Hotelul vă poate ajuta cu rezervarea unui taxi de la/la Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu, situat la 77 km de proprietate.Hotelul dispune de 54 de camere, distribuite astfel: 4 apartamente cu vedere la mare,27 camere duble cu vedere la mare si 23 camere duble cu vedere la oras.
Apartamentele sunt dotate cu bucatarie utilata (cuptor microunde, cana electrica, chiuveta, vesela si tacamuri), TV LCD in living si in dormitor.
Camerele duble au mobilier nou si sunt dotate cu un sistem ultra modern de climatizare, TV LCD si televiziune prin cablu, internet wireless (gratuit), minibar, telefon, lenjerii fine din damasc, acces in camera sistem cartela magnetica, grup sanitar propriu cu dus.
Pe timp de iarna incalzirea este asigurata de centrala termica proprie, existand posibilitatea ca in fiecare camera temperatura sa fie reglata in functie de dorinta clientilor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie