Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HM Alma Beach


Descriere

HP Alma Beach 4* este un complex hotelier spatios si accesibil, situat la doar 2 minute de plaja Can Pastilla, recomandat cel mai adesea familiilor cu copii, precum si tinerilor in general. Ofera oaspetilor sai o varietate de facilitati cotate la standarde superioare precum o piscina in aer liber, un centru de fitness si un restaurant cu mancaruri delicioase cu servire in regim bufet.Facilitati camera
Camerele sunt amenajate in stil mediteranean, luminoase, decorate modern, cu mobilier care da un caracter unic acestor camere și cu o atmosferă senină și delicată. Hotelul Alma Beach dispune de camere duble si single. Toate camerele au baie proprie, uscator de par, aer conditionat, frigider, internet Wi-Fi contra cost, sistem de incalzire, seif, TV cu posturi prin satelit.

Facilitati hotel
Hotelul Alma Beach este foarte primitor mai ales prin stilul contemporan folosit la decoratiunile interioare, cat si prin optiunile All Inclusive pentru ca turistii sa se bucure de tot confortul. Toate facilitatile hotelului sunt menite sa faca oaspetii sa se simta extraordinar. Hotelul are 2 piscine exterioare, snack bar, Sky Bar cu o priveliste superba, restaurant si conexiune Wi-fi contra cost, terasa, aer condiţionat, încălzire, seif, lift, cameră de bagaje, birou de turism, inchirieri auto, schimb valutar, recepţie deschisă nonstop, personal multilingv.

Localizare
Hotelul Alma Beach are o locatie excelenta, fiind situat la aproximativ 200 de metri de plaja Can Pastilla, la doar cateva minute distanta fata de orasul Palma, de aeroport si cateva din cele mai bune plaje ale insulei. In imediata apropiere a hotelului, oaspetii vor gasi teren de golf, locatii pentru caiac, surf si snorkeling, water parks, dar si trasee pentru hiking. Cele mai populare atracții sunt urmatoarele: Palma Aquarium (1,1 km), Mega Park Nightclub (3,6 km), Aqualand El Arena (5,7 km), Plaza Mayor (6,8 km), Palma Cathedral (6,9 km), Palma Intermodal Station (7 km), Palma Port (7,3 km), Palma Yacht Club (7,5 km), Plaja Cala Major (9,6 km), Son Vida Golf (11,7 km), Aqua land (17,1 km).

Activitati/Divertisment
Pentru distractia oaspetilor mari si mici personalul hotelului organizeaza diferite programe de divertisment, sau pot opta pentru inchiriere de biciclete (taxa suplimentara) pentru explorarea zonei inconjuratoare. In afara locatiei turistii se pot distra in cadrul parcului acvatic sau pot practica snorkelling, squash, calarie, scufundari, ciclism, canoe sau windsurfing. La aproximativ 3 km se gaseste si un teren de golf.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.