Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cosmopolitan Hotel


Descriere

LOCALIZARE: Hotelul Cosmopolitan este la aproximativ 400 metri de plaja, orasul El Arenal este la doar 5 km distanta, Palma este la 8 km. Zona de baruri si restaurante este foarte aproape de hotel iar un supermarket se afla la 600 metri de hotel.


FACILITATI HOTEL: Renovat in 2018, hotelul de 5 etaje are 227 camere si pune la dispozitia turistilor sai urmatoarele facilitati: receptie 24 de ore, 3 lifturi, aer conditionat, seif, exchange, restaurant, snack bar, bar, conexiune internet wireless gratuita, spalatorie, piscina exterioara cu sectiune pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina, bar la piscina, biliard si darts ( contra cost), mese de tennis ( contra cost ), mini golf, fitness, spectacole seara pentru adulti, sala de jocuri electronice.


FACILITATI CAMERE: Camerele standard sunt elegante si confortabile , au in jur de 14 mp si sunt echipate cu: balcon, conexiune internwt wireless gratuita, 2 paturi twin, TV cu ecran plat, telefon, seif, minibar, baie cu dus , uscator de par. Dublele superioare sunt mai spatioase au 22 mp, in plus au si canapea extensibila. Junior suite are 25-30 mp, dispune de zona de living si o terasa generoasa, meniu de perne, posibilitatea de a prepara cafea in camera, halate de baie.
Family room consta intr-o singura camera spatioasa de 30 mp, canapea dubla extensibila. Superior Junior suite are 75 mp, zona spatioasa de living separata de dormitor ( cu 2 paturi ) , canapea extensibila, terasa generoasa ( 40 mp ) , dus cu hidromasaj.


Tarifele nu includ taxele locale (euro/persoana/zi + 10% TVA)
Hoteluri si apart-hoteluri 5*, 5* luxury si 4* luxury - 4 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 4* si 3* - 3 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 1*, 2* si 3* - 2 EUR
Apartamente 4 chei si 4 chei superior- 4 EUR
Apartamente 3 si 4 chei superior- 3 EUR
Apartamente 1, 2 si 3 chei- 2 EUR


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel saudin camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.