Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Club Mediterraneo Hipotels


Descriere

LOCALIZARE
Acest complex pentru familii pune la dispozitie piscina in aer liber si se afla la doar 2 minute de mers pe jos de plaja Sa Coma. Aeroportul Palma de Mallorca este la 1 ora de mers cu masina.

FACILITATI
Hipotels Club Mediterraneo ofera muzica si program de divertisment live. Complexul are minicluburi pentru copii de varste diferite.
Hipotels Mediterraneo Club are terenuri de tenis si squash si centru de fitness. Complexul ofera serviciul de inchirieri auto si de biciclete si serviciul de schimb valutar.

RESTAURANT
Proprietatea pune la dispozitie 2 restaurante tip bufet si cafenea cu terasa langa piscina. Complexul organizeaza cina tematica o data pe saptamana.

CAMERE
Toate apartamentele de la Hipotels Mediterraneo Club au podea cu parchet, aer conditionat si balcon mobilat, cu vedere la mare sau piscina. Fiecare apartament include zona mare de living si de luat masa si bucatarie cu plita, cuptor cu microunde si frigider.
Apartament cu un dormitor, cu vedere la mare-49 mp-Acest apartament cu aer conditionat si 1 dormitor are o terasa privata cu vedere la mare. Are un lounge cu 2 canapele extensibile, TV prin satelit si seif de inchiriat, bucatarie complet utilata si baie privata.
Studio-35 mp-Acest studio are balcon, TV prin satelit si aer conditionat.
Apartament cu 1 dormitor-49 mp-This air-conditioned, one-bedroom apartment features a balcony. It has a lounge with 2 sofa beds, satellite TV and rental safe, a fully equipped kitchen and private bathroom.
Studio-35 mp-Acest studio are zona de relaxare, aer conditionat si balcon.
Suita Junior-45 mp-Aceasta suita are aer conditionat, zona de relaxare si balcon.
Apartament-49 mp-Acest apartament are zona de relaxare, aer conditionat si balcon.
Studio economic-35 mp-Acest studio are zona de relaxare, aer conditionat si balcon.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.