Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cala Gran Costa del Sur Hotel Resort


Descriere

LOCALIZARE: Cala Gran Costa del Sur Hotel and Resort se afla la 50 de metri de plaja, cele mai apropiate orase sunt Portopetro si Calonge la 5 km si Cas Concos la 13 km. Zona de baruri, resturante si cafenele este la doar 300 de metri de hotel. Orasul Palma este la 65 de km.


FACILITATI HOTEL: Hotelul are 4 etaje, o cladire principala si 6 cladiri secundare, cu o capacitate totala de 272 camere. Acesta pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati: receptie 24 de ore, lobby bar, 3 lifturi, aer conditionat, seif (contra cost), parcare gratuita, exchange, restaurant, snack bar, 3 baruri in total, conexiune internet wireless, spalatorie, cabinet medical, servicii de concierge, 4 piscine exterioare, sectiune pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina, bar, mini club pentru copii, activitati pentru copii, loc de joaca.


FACILITATI CAMERE: Camerele standard au in jur de 18 mp si dispun de: 2 oaturi twin, patut pentru copii (la cerere), pardoseala pe jos, balcon sau terasa, incalzire /aer conditionat centralizate, internet (contra cost), seif ( contra cost), TV cu ecran plat, telefon, baie cu dus, uscator de par. Unele camere au vedere la mare. Studiourile sunt mai spatioase (23 mp), au zona de living cu bucatarie, frigider, fierbator electric. Apartamentele cu un dormitor ( 2 paturi twin) sunt confortabile si spatioase ( 30 mp ), au zona de living cu canapea combinata cu zona de bucatarie, balcon sau terasa ( 5 mp).


Tarifele nu includ taxele locale (euro/persoana/zi + 10% TVA)
Hoteluri si apart-hoteluri 5*, 5* luxury si 4* luxury - 4 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 4* si 3* - 3 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 1*, 2* si 3* - 2 EUR
Apartamente 4 chei si 4 chei superior- 4 EUR
Apartamente 3 si 4 chei superior- 3 EUR
Apartamente 1, 2 si 3 chei- 2 EUR




*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel saudin camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.