Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE: la cativa metri de plaja nisipoasa, cel mai apropiat oras este SIllot, Manacor este la 18 km, Aeroportul Palma de Mallorca este 71 km. Zona de baruri /restaurante si de shopping este la 250 metri de hotel.


Puncte de interes: Cuevas del Drach - 9 km, Castelul din Capdepera - 20 km, Cap Farrutx - 32 km.


FACILITATI HOTEL: Complet renovat in 2017, cladirea de 4 etaje are o capacitate de 55 camere si pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati: receptie 24 de ore (check in dupa ora 15:00, check out pana la ora 11:00 ), lobby bar, lift, aer conditionat, seif , exchange, restaurant, bar, conexiune internet wireless gratuita, room service, spalatorie, tennis , sauna si masaj (contra cost), solar, sala de jocuri electronice.


FACILITATI CAMERE: Camerele duble standard au vedere partiala sau directa la mare , dispun de 2 paturi twin, au pardoseala pe jos, balcon, incalzire /aer conditionat reglabile, seif, TV prin satelit, baie cu dus. Camerele superior sunt mai spatioase, in plus au si cana electrica .


Tarifele nu includ taxele locale (euro/persoana/zi + 10% TVA)
Hoteluri si apart-hoteluri 5*, 5* luxury si 4* luxury - 4 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 4* si 3* - 3 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 1*, 2* si 3* - 2 EUR
Apartamente 4 chei si 4 chei superior- 4 EUR
Apartamente 3 si 4 chei superior- 3 EUR
Apartamente 1, 2 si 3 chei- 2 EUR




*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel saudin camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.