Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Blue Sea Mediodia


Descriere

LOCALIZARE: Blue Sea Mediodia este la 17 km de orasul Palma de Mallorca, Llucmajor este la 14 km, Inca este l;a 42 km. Plaja cu nisip este la aproximativ 50 metri de hotel, zona de baruri si restaurante este la scurata de distanta de mers pe jos fata de hotel.


FACILITATI HOTEL: renovat in 2020, cladirea are 10 etaje si 181 de camere, si pune la dispozitia turistilor sai: receptie 24 de ore, lobby bar, 2 lifturi, aer conditionat, seif ( contra cost), exchange, restaurant cu terasa, conexiune internet wireless gratuita, spalatorie, servicii medicale, piscina exterioara, sezlonguri si umbrele la piscina, biliard (contra cost).


FACILITATI CAMERE: Toate camerele sunt echipate cu: 2 paturi twin, pe jos au pardoseala, incalzire / aer conditionat, internet ( gratuit), seif ( contra cost), TV cu ecran plat. Camerele au in jur de 15 mp. Unele camere au balcon sau terasa cu mobilier de exterior.
Se poate adauga patut pentru copii sau pat suplimentar ( la cerere).


Incepand cu Ianuarie 2020 este o lege speciala pentru Magalluf, El Arenal, Playa de Palma - care limiteaza consumul bauturilor alcoolice din cadrul sistemului de all-inclusive la 3 bauturi in timpul pranzului si 3 in timpul cinei /persoana (bere sau vin locale) . Alte bauturi extra vor ficontra-cost.

Tarifele nu includ taxele locale (euro/persoana/zi + 10% TVA)
Hoteluri si apart-hoteluri 5*, 5* luxury si 4* luxury - 4 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 4* si 3* - 3 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 1*, 2* si 3* - 2 EUR
Apartamente 4 chei si 4 chei superior- 4 EUR
Apartamente 3 si 4 chei superior- 3 EUR
Apartamente 1, 2 si 3 chei- 2EUR

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel saudin camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.