Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Baviera Hotel


Descriere

LOCALIZARE: La 200 metri de plaja, orasul Arta este la 12 km, Manacor este la 31 km, Palma de Mallorca este la 80 km. Zona de baruri si restaurante dar si de cumparaturi este foarte aproape de hotel.


Puncte de interes: Faro Cala Ratjada - 2 km, Torre de Canyamel - 9 km, Cuevas Arta - 12 km, Betlem - 26 km, Castelul Capdepera - 2.5 km.


FACILITATI HOTEL: Renovat in 2018 cladirea de 4 etaje are o capacitate de 56 camere si pune la dispozitia turistilor sai urmatoarele facilitati: receptie 24 de ore ( check in dupa ora 15:00, check out pana la 12:00), lobby, lift, saief (contra cost), exchange, 2 restaurante, snack bar, bar, conexiune internet wireless gratuita, spalatorie, piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele, tennis si biliard ( contra cost), sauna, jacuzzi, masaj (contra cost), muzica live pentru adulti.


FACILITATI CAMERE: Camerele standard au balcon sau terasa, dispun de 2 paturi twin, patut pentru copii ( la cerere), incalzire / aer conditionat centralizate, minibar (contra cost), internet ( gratuit), seif (contra cost), TV prin satelit cu canale locale, baie cu dus.


Tarifele nu includ taxele locale (euro/persoana/zi + 10% TVA)
Hoteluri si apart-hoteluri 5*, 5* luxury si 4* luxury - 4 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 4* si 3* - 3 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 1*, 2* si 3* - 2 EUR
Apartamente 4 chei si 4 chei superior- 4 EUR
Apartamente 3 si 4 chei superior- 3 EUR
Apartamente 1, 2 si 3 chei- 2 EUR




*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel saudin camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.