Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


Descriere: situata in nord, aproape de frumoas si pitoresca plaja din Forementro, inconjurat de 1200 h de padure mediteraneana. Hotelul este deseori alegerea ideala pentru VIP-uri, deoarece este situate intr-un spatiu intim si linistit. De asemenea hotelul este o alegere ideala si pentru cupluri care doresc o vacanta romantic si linistita, datorita peisajelor frumoase, a serviciilor de inalta calitate, a plajei cu nisip fin si a gradinilor mediteraneene splendid ce-l inconjoara.


Localizare: 300 m fata de plaja, 70 km fata de orasul Palma si la 75 km fata de aeroport.


Facilitati camere: aer conditionat, minibar, seif (contra cost), minibar, TV-satelit, telefon, acces la internet wi-fi, baie cu dus/cada, halat de baie si papuci, uscator de par, fier de calcat si masa de calcat, aparat de ceai si cafea. Camerele cu vedere la mare au aceleasi dotari.


Facilitati hotel: receptie, lift, restaurant bufet si restaurant a la carte, bar, sala de fitness, salon de infrumusetare si coafor, masaj (contra cost), loc de joaca pentru copii, centru de echitatie, windsurfing, minigolf, teren de tenis, tenis de masa, gradina, parcare privata, sala de jocuri, internet, aer conditionat, piscina, internet cu modem disponibil in tot hotelul, serviciu medical.


Plaja: cu nisip fin, sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.


Tip masa: mic dejun, demipensiune (cu supliment).


http://www.barcelo.com


* Pentru statiunile din nord si est, transferul inclus este valabil pentru un minim de 5 pasageri/plecare/ ruta. Daca sunt mai putin de 5 pasageri tariful se suplimenteaza cu 35 euro/persoana. Rutele sunt: Nord: Alcudia, C'an Picafort, Playa de Muro, Pollenca - Formentor; Est: Cala Millor, Sa Coma, Porto Cristo


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie