Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Apartamentos Roc Portonova


Descriere


Descriere: apartamentele Roc Portnova ofera o vedere minunata asupra golfului din Palmanova, fiind situate perfect, chair vis-a-vis de clubul de iahting, in cea mai linistita zona din statiune, dar si aproape de principalele centre comerciale.



Localizare: 100 m de plaja Son Matias, 30 km fata de aeroport si 17 km fata de capitala orasului Palma.



Facilitati camere: complexul dispune de 76 de apartamente cu 1 sau 2 dormitoare. Apartamentele cu 1 dormitor dispun de: dormitor cu 2 paturi single lipite, 1 canapea extensibila in living, baie cu dus, aer conditionat, Tv Satelit, telefon, seif (contra cost), chicineta complet utilata (cuptor cu microunde, frigider, toaster, plita electrica, vesela), balcon sau terasa. Apartamentele cu 2 dormitoare au exact aceleasi dotari ca si apartamentele cu 1 dormitor, dar sunt formate din 2 dormitoare cu 2 paturi single lipite.



Facilitati hotel: piscina exterioara pentru adulti cu sectiune pentru copii, piscina interioara incalzita, teren de joaca pentru copii, Internet (contra cost), sala TV, tenis de masa, biliard, sala de jocuri, spalatorie (contra cost, cu monede).



Plaja: cu nisip fin, intrare lina in mare, nisipoasa. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.



Tip masa: fara masa, mic dejun (cu supliment).



www.roc-hotels.com


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie