Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aparthotel Alcudia Garden


Descriere


Descriere: hotelul ofera o locatie ideala pentru o vacanta relaxanta. Calitatea si varietatea serviciilor hotelului garanteaza o vacanta distractiva si relaxanta pentru turistii insotiti de prieteni si familie. Situat foarte aproape de cel mai important parc natural din insulele Baleare, parcul S'Albufera. Noaptea, se pot bucura de concerte si spectacole, inclusiv muzica live vara.


Localizare: 80 m fata de plaja, 60km fata de aeroport.


Facilitati camere: hotelul dispune de 252 camere si apartamente, dotate cu: aer conditionat, telefon, televizor, baie cu dus, balcon, seif contra cost.Camera dubla: cu aceleasi dotari de mai sus; Apartamentul: format din 1 dormitor cu pat dublu, living cu canapea extensibila, baie cu dus, terasa si chicineta complet echipata, frigider si seif contra cost.


Facilitati hotel: receptie, restaurant, bar, camera de bagaje, aer conditionat, terasa, sauna, sala de fitness, teren de golf (la 3 km distant), masaj (contra cost), teren de joaca pentru copii, tenis de masa, scufundari, calorie, piscina exterioara si interioara, spalatorie, schimb valutar, inchiriere biciclete, inchiriere auto, internet prin cablu in zonele publice (contra cost).


Plaja: cu nisip fin, sezlongurile si umbrelele sunt constra cost.


Tip masa: fara masa, demipensiune (cu supliment), all inclusive (cu supliment).


www.gardenhotels.com


* Pentru statiunile din nord si est, transferul inclus este valabil pentru un minim de 5 pasageri/plecare/ ruta. Daca sunt mai putin de 5 pasageri tariful se suplimenteaza cu 35 euro/persoana. Rutele sunt: Nord: Alcudia, C'an Picafort, Playa de Muro, Pollenca - Formentor; Est: Cala Millor, Sa Coma, Porto Cristo.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.