Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

APARTMENTS SA COMA PLATJA


Descriere


Descriere: situat in regiunea de est a insulei Mallorca. Hotelul are un avantaj prin amplasarea sa in centrul statiunii Sa Coma, pe malul marii. Este recomandat pentru familiile cu copii. Plaja din Sa Coma este una dintre cele mai spectaculoase plaje din Mallorca, aproape de rezervatia naturala Sa Punta de N’Amer.


Localizare: pe malul marii.


Facilitati camere: hotelul dispune de 154 apartamente, toate cu vedere la mare, dotate cu: baie private, uscator de par, bucatarie complet echipata, living, telefon, seif (contra cost), Tv-satelit, aer conditionat, internet wi-fi (gratuit), balcon.


Facilitati hotel: receptie deschisa nonstop, piscina pentru adulti, piscina pentru copii, bar la piscina, restaurant, lounge bar cu camera TV si terasa, internet wi-fi (gratuit) in tot hotelul, aniamtie pentru adulti si copii, miniclub, biliard, loc de joaca pentru copii, colt cu internet prin cablu (contra cost), camera de bagaje.


Plaja: cu nisip fin, sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.


Tip masa: fara masa, demipensiune (cu supliment), all inclusive (cu supliment)


www.thbhotels.com


* Pentru statiunile din nord si est, transferul inclus este valabil pentru un minim de 5 pasageri/plecare/ ruta. Daca sunt mai putin de 5 pasageri tariful se suplimenteaza cu 35 euro/persoana. Rutele sunt: Nord: Alcudia, C'an Picafort, Playa de Muro, Pollenca - Formentor; Est: Cala Millor, Sa Coma, Porto Cristo

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie