Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Dreams Calvia Mallorca se găsește în Magalluf, la câțiva pași de Plaja din Magaluf, și are o grădină, un lounge comun, o terasă și parcare privată. Acest hotel de 4 stele oferă WiFi gratuit, room-service și o recepție deschisă nonstop. Acest hotel are o piscină în aer liber, un centru de fitness, divertisment de seară și un club pentru copii. Acest hotel pune la dispoziție camere care includ aer condiționat, un birou, un ibric electric, un minibar, o cutie de valori, un televizor cu ecran plat, un balcon și o baie proprie cu duș. La Dreams Calvia Mallorca, camerele au lenjerie de pat și prosoape. Dreams Calvia Mallorca are un restaurant care servește mâncăruri din bucătăria americană, italiană și mediteraneană. La cerere, sunt disponibile și preparate vegetariene și fără gluten. Acest hotel pune la dispoziție un teren de joacă pentru copii. Printre punctele de atracție populare situate în apropiere de Dreams Calvia Mallorca se numără Plaja din Cala Vinyes, Plaja Son Maties și Parcul Acvatic Western. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Palma de Mallorca, situat la 24 km de Dreams Calvia Mallorca.
This hotel is situated in the area of Magalluf, in Calvi� and is just 100 metres from the closest sandy beach. Convenient public transport links are within 20 metres from the hotel. This is the perfect place for those young groups of friends looking for a stay surrounded by a bustling and energetic ambience where to celebrate or party with no restrictions.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie