Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea Bucovina Malini


Descriere

Pensiunea Bucovina din Malini este asezata la baza partiei de ski Pojorata, in satul Valeni Stanisoara, la 10 km de centru comunei Malini si 35 km de Falticeni.
Puteti ajunge cu masina pana in parcarea pensiunii deoarece drumul este asfaltat, asadar nu aveti motive de emotie ca in cazul altor pensiuni turistice din Bucovina.
Demisol-ul Pensiunii Bucovina va pune pe dispozitie o Crama unde va puteti relaxa in compania prietenilor in timp ce degustati un vin de calitate. Tot aici aveti acces la sala de jocuri (rummy, biliard, tenis de masa, sah, scrable, etc).
In sala de conferinte puteti organiza sedinde si prezentari de afaceri. Aici aveti la dispozitie acces la telefonie fixa si mobila, fax, internet, etc. La cerere va putem pune la dispozitie Laptop, Retroproiector, Flipchart sau alte instrumente utile in cardul unei prezentari.
Cateva minute de relaxare in sauna pensiunii vor fi intotdeauna binevenite dupa o prezentare sau sedinta organizata in sala de conferinte.
La parter veti gasi langa receptie, restaurantul cu o capacitate de 70 persoane, pe 2 compartimente fumatori si nefumatori, bucataria si terasa;
La primul etaj va putem caza intr-un apartament, 2 camere twin si 4 camere duble fiecare camera avand baie si balcon propriu.
Mai sus, la etajul 2 veti regasi aceiasi configuratie: 1 apartament, 2 camere twin si 4 camere duble, la fel fiecare camera avand baie si balcon propriu.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.