Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Apartament La Posta


Descriere

Sejur cu intrare doar SAMBATA si iesire SAMBATA.

Localizare La Posta:
Situate in Piazza Brescia, la cca 400m de plaja.

Dotari camere:
Apartament 1 bedroom (maxim 4pax) : are 1 dormitor cu pat dublu, zona de bucatarie complet utilata si dining cu un dival de 2 persoane, TV , baie cu dus, este situat la parter si are o mica gradina, fara wifi. In apartamente nu exista lenjerie si nici prosoape, turistii sunt rugati sa si le aduca personal.

Apartament 2 bedroom (maxim 6pax): este impartit in 2 etaje (unul din ele fiind mansarda); in camera din mansarda exista un pat dublu si unul single, baie cu cada, iar la etajul inferior exista un dormitor cu pat dublu, bucatarie si dining cu un divan de 1 persoana, TV, baie cu dus si balcon, fara wifi. In apartamente nu exista lenjerie si nici prosoape, turistii sunt rugati sa si le aduca personal.


Facilitati hotel: - piscina pentru adulti si copii (deschisa in perioada 01.06-15.09)
- Proprietatea ofera 1 parcare/apartament + 2 sezlonguri si o umbrela pe plaja / apartament. Pentru a doua masina (al doilea loc de parcare) se va percepe o taxa de 50 euro.
- In apartamente nu exista lenjerie pentru paturi si nici prosoape (de baie sau plaja), turistii sunt rugati sa si le aduca personal. Lenjeria se poate inchiria la fata locului, contra cost (aproximativ 10 euro/pers/saptamana), cu mentiunea ca nu va fi schimbata pe durata sejurului. - Prizele sunt de 220V (consumul de curentul electric este inclus)
- Apa calda / apa rece
- butelie de gaz (consumul de gaz este inclus in tarif)

Alte informatii:
-Taxa de statiune se plateste la fata locului - aceasta variaza intre 1-3 euro/pers/zi in functie de unitatea de cazare.
-Pentru turistii care calatoresc cu 2 masini, agentia partenera isi rezerva dreptul de a solicita mutarea uneia din masini in spatiu de parcare independent de unitatea de cazare.
-Solutionarea oricaror probleme se poate face numai la destinatie, va rugam sa contactati de urgenta agentia partenera locala sau agentul dvs.
-Pentru motive de siguranta, oaspetii pot fi rugati sa poarte casti de par (casti de dus)- Nu este permis accesul animalelor de companie-CHECK-IN SAMBATA in intervalul 16:00-18.30
(acesta se face la sediul AURINKO TOURS TRAVEL AGENCY - Piazza Drago 18, Lido di Jesolo)
-CHECK-OUT SAMBATA nu mai tarziu de ora 09:30
-la cazare se va achita un DEPOZIT in valoare de 200-300 euro/apartament

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie