Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LIVADHIOTIS CITY HOTEL


Descriere

Hotelul Livadhiotis City se află în centrul orașului Larnaca, la 100 de metri de renumita plajă Phinikoudes. Proprietatea oferă WiFi public gratuit, bar și camere cu TV prin satelit și balcon.

Camerele de la Livadhiotis City au aer condiționat, TV cu ecran plat, facilități de călcat, seif, uscător de păr și aparat de cafea. Pentru oaspeții cu mobilitate redusă, proprietatea pune la dispoziție duș accesibil cu scaunul cu rotile. Oaspeții beneficiază de acces gratuit la internet prin cablu.

Proprietatea servește micul dejun continental. Barul din hol, Café Blu, oferă atmosferă liniștită pentru a savura băuturi sau gustări.

Personalul amabil poate ajuta oaspeții cu organizarea de excursii montane sau safari cu jeep. Proprietatea oferă serviciul de închirieri auto și de biciclete.

Larnaca Marina și Biserica Sf. Lazăr sunt la mai puțin de 500 de metri de Hotelul Livadhiotis City. Aeroportul Larnaca se află la 10 minute de mers cu mașina. O parcare gratuită este disponibilă în zona din jur.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

WiFi gratuit
Bar
Restaurant
Ideal pentru Familii