Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GOLDEN BAY BEACH HOTEL


Descriere

Situat în Cipru, lângă Larnaca Bay, Hotelul Golden Bay Beach se află la 100 m de plajă. Oferă o piscină mare în aer liber, cu terasă pentru șezlonguri și parcare privată la fața locului. Wi-Fi gratuit este disponibil în toate zonele.

Golden Bay oferă camere și apartamente spațioase, cu balcoane și vedere la Marea Mediterană. Fiecare cameră are aer condiționat și TV prin satelit și minibar.

Golden Bay Beach Hotel oferă mai multe opțiuni de luat masa. Oaspeții pot înota până la barul de la piscină și pot comanda o băutură răcoritoare sau pot vizita pub-ul englezesc.

Hotelul este înconjurat de grădini amenajate. Oaspeții se pot bucura de un masaj relaxant sau tratament de înfrumusețare la spa. Hotelul Golden Bay are, de asemenea, un loc de joacă. De asemenea, sunt oferite servicii de îngrijire a copiilor.

Aeroportul Internațional Larnaca se află la 15 km de Hotelul Golden Bay. Centrul orașului Larnaca se află la 15 minute de mers cu mașina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Access la Little Kids Club
WiFi gratuit
Piscină
Localizare pe plajă
Parcare gratuită
Bar
Restaurant
Ideal pentru Familii
Ideal pentru Cupluri
SPA