Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AMORGOS HOTEL


Descriere

Acest hotel tip boutique, la modă, este situat convenabil în centrul orașului Larnaca, la doar 100 de metri de plajă și de centrul comercial. Oferă unităţi de cazare contemporane cu parcare privată gratuită.

Hotelul Amorgos Boutique oferă o varietate de camere moderne și elegante. Vă veţi bucura de o primire călduroasă din partea personalului și veți primi fructe, vin și apă minerală la sosire. De asemenea, puteţi beneficia de parcare privată gratuită, oferită în funcție de disponibilitate.

Fiecare cameră are design individual și este amenajată cu țesături bogate și mobilier de design contemporan. De asemenea, o atenție specială a fost acordată pentru calitatea saltelelor și pernelor care sunt de cel mai înalt standard, astfel încât să aveţi parte de un somn minunat.

Hotelul Amorgos Boutique este situat la doar câțiva pași de principalele atracții din Larnaca, de o mare varietate de restaurante și baruri, precum şi de celebra promenadă cu palmieri din Larnaca. După o zi de cumpărături, după vizitarea obiectivelor turistice sau după diferite întâlniri, vă puteți relaxa în primitorul lounge bar cu cockteil-uri de la Amorgos Hotel.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

WiFi gratuit
Parcare gratuită
Bar
Restaurant
Transfer dus-întors de la aeroport