Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere si facilități

Situat pe un deal cu vedere la râul Douro şi podgoriile terasate din valea Douro, parte a Patrimoniului Mondial UNESCO, acest conac din secolul al XIX-lea renovat recent oferă tratamente spa terapeutice, degustări de vinuri şi o piscină infinită în aer liber cu efect de oglindă.

Bazat pe o filozofie de creare a unor experienţe deosebite respectând în acelaşi timp mediul înconjurător, Six Senses Douro Valley îmbină eleganţa cu realitatea şi istoria regiunii, oferind un decor bazat pe materiale naturale precum lemn şi piatră. Camerele de la Six Senses au interior modern cu aer condiţionat, un TV cu ecran plat cu canale prin cablu şi o baie privată cu duş cu efect de ploaie, cadă şi articole de toaletă gratuite.

La Wine Library oaspeţii vor găsi peste 750 de tipuri de vin din regiune, adunate de doi directori de vin, precum şi o varietate de tapas şi brânzeturi care să complementeze degustările de vin. Restaurantul Vale Abraão din cadrul hotelului îmbină 3 ambianţe, cu o bucătărie deschisă, un cuptor cu lemne şi mese excelente, oferind oaspeţilor delicii gourmet şi din bucătăria internaţională. În fiecare dimineaţă este disponibil un mic dejun variat tip bufet cu produse dulci şi sărate.

Proprietatea de 8 hectare acoperă o serie de zone de relaxare şi meditaţie în aer liber în pădurile din jur, precum şi o grădină cu legume şi verdeţuri ecologice. Vă puteţi bucura de programe de wellness şi yoga, iar centrul spa Six Senses are 10 săli de tratament şi propune o varietate de terapii, unele bazate pe struguri şi vin. Pentru relaxare, oaspeţii au la dispoziţie o piscină interioară încălzită cu jeturi de apă, saune aromatice, duşuri arctice şi paturi pe apă sau se pot retrage în bibliotecă, pentru a lectura o carte alături de un vin bun sau un cocktail. Există şi o sală de fitness cu antrenori profesionişti.

Pentru a garanta o experienţă unică, oaspeţii pot apela la Creatorii de Experienţe ai hotelului. Six Senses Douro Valley se află la 127 km de Aeroportul Internaţional din Porto.

Rating 9.7 booking.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

WiFi gratuit
Piscină
Parcare gratuită
Restaurant
Pet friendly
SPA

Locatie