Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Royal Grand


Descriere

Royal Grand Hotel and Spa se află pe plaja din Kavarna şi oferă vedere la mare. Acest hotel all inclusive are plajă privată cu umbrele de soare şi bar. Oaspeţii au la dispoziţie un restaurant cu terasă şi vedere superbă, un bar în hol, un centru spa şi piscine în interior şi în aer liber cu apă minerală.

Camerele hotelului au balcon cu vedere la mare sau la parc. Acestea includ TV cu ecran plat, aer condiţionat, acces gratuit la internet WiFi şi seif. Baia privată are duş şi uscător de păr.

Există un centru de fitness, un teren de volei, tenis de masă, biliard şi sporturi nautice. De asemenea, oaspeţii au la dispoziţie un magazin de suveniruri, un salon de înfrumuseţare şi coafură şi o parcare. De asemenea, este disponibil un program bogat de divertisment pentru copii şi adulţi, precum şi o zonă pentru copii şi jocuri de societate. În plus, este disponibilă şi o sală de conferinţe.

Staţiunea Nisipurile de Aur se află la 40 km de Royal Grand Hotel and Spa, iar oraşul Varna este la 54,5 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Varna, situat la 61,8 km de proprietate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

WiFi gratuit
Piscină
Localizare pe plajă
Parcare gratuită
Bar
Restaurant
Ideal pentru Familii
Kids club
Transfer dus-întors de la aeroport
Golf
Sistem entertainment
SPA