Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Royal Bay Kavarna


Descriere

Situat chiar lângă o plajă a Mării Negre, elegantul Royal Bay Aparthotel oferă cazare decorată cu lumină și Wi-Fi gratuit. Oaspeții beneficiază de utilizarea unui bazin sezonier, piscină pentru copii și program de divertisment pentru animație pentru copii. Este amplasat în 2 clădiri - 1 față la mare și 1 anexă.

Toate unitățile au aer condiționat și sunt decorate în culori pastelate. Există TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Fiecare unitate are balcon cu vedere la mare.

Probele de bucătărie tradițională bulgară și mediteraneană sunt disponibile în restaurantul elegant.

Scaunele de punte și umbrele de soare sunt furnizate gratuit de piscină. Recepția Royal Bay operează 24 de ore pe zi și oferă servicii de cameră și închirieri de mașini.

Royal Bay Aparthotel este situat în micul district Ikantalaka, între cele mai populare stațiuni de plajă din Albena, Balcic și Kavarna. Rezervația naturală Kaliakra, cu stânci spectaculoase, se află la 18 km, iar plaja Bolata se află la 20 km.

Royal Bay Aparthotel oferă o parcare privată la o taxă suplimentară. Aeroportul Varna este situat la o distanță de 50 km, iar orașul vibrant Varna este la 60 km.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

WiFi gratuit
Piscină
Localizare pe plajă
Bar
Restaurant
Ideal pentru Familii
Kids club
Transfer dus-întors de la aeroport
Golf
Sistem entertainment
Tenis