Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lighthouse Appartments and Villas


Descriere

Lighthouse Apartments and Villas se află în complexul Lighthouse Golf & Spa. Complexul are piscină în aer liber. Clădirea principală a hotelului are multe facilităţi şi este la 10 minute de mers pe jos.

La proprietate există un restaurant à la carte, care serveşte preparate culinare italienești, un supermarket şi magazine de suveniruri. Este disponibilă opțiunea all inclusive. Centrul de fitness şi spa oferă tratamente de masaj, saună și echipamente de sport. Accesul este posibil la un cost suplimentar.

Copiii își pot petrece timpul la locul de joacă. Lighthouse Apartments and Villas se află la 7 km de plajă, iar transferul până acolo este gratuit.

La cerere și la un cost suplimentar pot fi organizate diferite excursii de o zi, inclusiv pentru pescuit și drumeții. De asemenea, sunt oferite servicii de închiriere de biciclete și maşini și lecții de golf.

Balcic este la 5 km. Oaspeţii care sosesc cu avionul pot beneficia de transfer de la aeroport, la cerere și la un cost suplimentar. Parcarea privată este gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

WiFi gratuit
Piscină
Localizare pe plajă
Parcare gratuită
Bar
Ideal pentru Familii
Pet friendly
Transfer dus-întors de la aeroport
Sistem entertainment
SPA