Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kaliakria Resort Aparthotel


Descriere

Localizare: Kaliakria Resort se afla intr-una dintre cele mai pitoresti regiuni de pe litoralului bulgaresc a Marii negre, la aproximativ 60 de km la nord de Varna. Este situat foarte aproape de orasul Balcic, in care se afla recent construitul port modern pentru iahturi şi mici imbarcatiuni cu vele.


Facilitati Complex: receptie 24 de ore, doua piscine mari in aer liber cu sectiune pentru copii şi inca trei piscine mai mici in aer liber amenajate cu sezlonguri, corturi si umbrele, bar, doua restaurante, sala de conferinte, sala de fitness, magazin alimentar, magazin cu marfuri de uz casnic si bunuri de prima necesitate, sectiune pentru copii, paza şi supraveghere 24 de ore, etc.


Facilitati Camere: Studiourile - O camera cu doua paturi, chicineta complet echipata si sufragerie, Aer condtionat individual, TV, DVD, telefon, baie cu cabina duş si incalzire prin pardoseala.


Apartament 1 dormitor - dormitor separat, baie cu cada sau dus si incalzire prin pardoseala, camera de zi cu chicineta complect echipata si sufragerie, salon cu canapea extensibila, aer conditionat individual, TV, DVD, telefon, terasa amenajata.


Apartamente cu 2 dormitoare - 2 dormitoare separate, toate cu doua bai separate cu cada si incalzire prin pardoseala, camera de zi cu chicineta complet echipata si sufragerie, salon cu canapea extensibila , aer conditionat individual, TV, DVD, telefon, terasa amenajata.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.